Presentació confinada

La distopia s’ha fet present. Mil milions de persones de tot el planeta confinades a casa seva. Ningú no sap quant pot durar la pandèmia ni els estralls que causarà.

Però sí que sabem que hi haurà un abans i després. Un després amb més pobresa, més precarietat, més control social i qui sap si més guerres, o un de transformació social en què la vida s’imposa al capital.

Havíem d’inaugurar aquest blog amb un acte públic de difusió i adhesió, però no hi ha temps a perdre. Tant se val, ja ho farem.

La distopía se ha hecho presente. Mil millones de personas confinadas en sus casas a lo largo y ancho del planeta. Nadie sabe cuánto puede durar la pandemia ni los estragos que causará.

Pero sí sabemos que habrá un antes y después. Un después de más pobreza, más precariedad, más control social y quién sabe si más guerras, o uno de transformación social en que la vida se impone al capital.

Queríamos inaugurar este blog con un acto público de difusión y adhesión, pero no hay tiempo que perder. Todo se andará.